Om oss

Avigo

Avigo er en arbeids- og inkluderingsbedrift med lokasjoner i Lillesand, Grimstad og Birkeland, og eies av kommunene vi er lokalisert i, samt Fylkeskommunen.

Det finnes ulike årsaker til at folk havner utenfor arbeidslivet. Hver enkelt person har sin egen historie. I over 30 år har vi i Avigo jobbet med å gi mennesker mestring i arbeid.

I forbindelse med vårt 30-årsjubileum åpner vi vår nettbutikk. Vi er stolte av å kunne vise frem våre produkter og tjenester som er et resultat av stor arbeidsinnsats hos oss. Det ligger mye stolthet, glede og arbeid bak hvert produkt fra Avigo.

Non-Profit

Avigo er et nonprofit-selskap, og eies av det offentlige. Det betyr at alt overskudd går tilbake til driften og investeres i utvikling av selskapet.

Vårt kundeperspektiv er todelt. På den ene siden henvender vi oss til enkeltmennesker med det de trenger for å få en ny start i arbeidslivet. På den andre siden tilbyr vi et bredt spekter av produkter og tjenester til private, bedrifter og det offentlige.

Når du handler i vår nettbutikk bidrar du til arbeidsinkludering og et bærekraftig samfunn. I Avigo jobber det mange mennesker med ulike tilpasningsbehov, og alle sammen er viktige bidragsytere til det som utgjør våre produkter og tjenester.

Sammen får vi folk i jobb!